Източник: Lamqta.comОвен  Днес Овните не само може, но и трябва

...
Източник: Lamqta.comОвен  Днес Овните не само може, но и трябва
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Разправии с близките за една от зодиите днес. Много труден избор за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
Днес Овните освен може, само че и би трябвало да следват своите стремежи. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво би трябвало да се заемат, с цел да прекарат времето си увлекателно, забавно и потребно. Всъщност ще има разнородни развлечения у дома, а промяната на ситуацията ще окаже вдъхновяващо влияние на представителите на знака. Не са изключени дребни различия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате съществени битови въпроси, тъй като има възможност тъкмо те да се окажат препъни-камък.  

 
Телец
През този ден на Вашия обичан човек ще изиска да Ви покаже някакви свои гении в тази или онази област, и ще направи всичко допустимо, с цел да се показа пред Вас в най-хубава светлина. Постарайте се да му се възхищавате: нищо друго не се изисква от Вас.

Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!

Рак
Денят освен няма да бъде неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства. 

Лъв
Най-сетне ще започнете да разбирате как влияете на обкръжавашите и това от ден на ден стартира да Ви харесва. Днес ще имате късмет да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на голям брой хора. Те възприемат Вашите хрумвания съществено. Тогава за какво не вземете да извършите и Вие същото? Ако помислите за неотдавнашните промени към по-добро, ще разберете, че Вашите заслуги са много огромни. Не надценявайте властта, която имате над хората, тъй като може да изпуснете огромна опция. 

Дева
Ще се наложи да избирате сред мечтаното и нужното, само че за жалост няма да съумеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както постоянно мощно, а това на моменти ще Ви оказва помощ да се справите с негативните страсти. За страдание раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за спорове нараства. Възможни са непредвидени предложения, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че довечера не би трябвало да стоите до късно, е най- добре да си легнете рано да спите. 

Везни
Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Не всичко, което свети, е злато.... Предлагат Ви нещо, което провокира у Вас неприятни чувства? Това предложение Ви наподобява безпричинно или неетично? Изглежда е тъкмо такова, и най-разумно от Ваша страна би било, да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с благонадежден източник, чийто препоръки в предишното не са Ви подвеждали. Само се убедете, че и в този случй индивидът ще разсъждава независимо. В професионалната Ви активност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази отрицателно на Вашето самочувствие. Времето е удобно за сформиране на разнообразни документи, отнасящи се до финансите и специалността Ви.

Водолей
Днес Вашият обичан човек няма да е податлив да Ви даде свободно от себе си време, защото ще счита, че всички свободни промеждутъци, в които не сте заети с нещо доста значимо, ще би трябвало да отделите и посветите на него. Постарайте се да го убедите в противното, в случай че неговата позиция не Ви устройва, само че надали ще може да постигнете някакъв триумф.

Риби
Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР